Ponta…presedinteeee????

Astăzi pe scena politică sau mai degrabă pe scena politico-instituțională, (fiindcă au participat cadre ale M.A.I-ulu, și alte instituții neaflitiate politic bineînțeles-hai mă leși?) un lucru mirific…pentru domnia sa prim-ministrul României Victor-Viorel  că doar nu pentru noi ăștia fraierii de elevi care învățăm în bănci vechi de mai bine de 20 de ani-ce?-vorbesc prostii-poate mai bine de 30, sau pentru pensionarii care nu-și pot lua medicamentele de pe o lună pe alta.

Să lăsăm la o parte taclalele și să vedem ce s-a întâmplat. În pofida regulamentului intern al instituției cu pricina, domnia sa, Victor-Viorel a fost primit cu onoruri militare-whaaat?-da da, asa cum ai auzit, onoruri militare! Fac o mică paranteză: Multe state cu istorie bogată, au ales ca la evenimente cu conținut asemănător să ofere acest tip de onoruri persoanei cu cea mai înaltă funcție în stat, precum ar fi trebuit, în speță să se înâmple, iar nu altfel. Băi deci îți dai seama cum s-a simțit în acel moment domnul Viorel? Îți dai seama ce sentiment de înălțare a sinelui a trebuit să îndure? Dar ce transcendență?-Ce să mai..a fost sublim. Pe lângă toate acestea, domnul Victor-Viorel ne oferă în exclusivitate un anunț-bombă: va candida la prezidențiale…sau cel puțin așa reiese în urma unei întrebări puse de o jurnalistă în contextul nerespectării statutului M.A.I și acordarea de onoruri militare domnului plagiator. La care domnul Victor-Viorel, din prea multă beatitudine sufletească, în urma evenimentelor care s-au înâmplat, a răspuns că va fi președinte.

Dacă toată treaba asta pare a fi serioasă, e jale, dar e jale rău de tot. Cum ar fi ca un politician de joasă speță să ne conducă țara?-pe langă asta să fie și plagiator? Ce să mai spun despre lipsa de viziune politică, lipsa de verticalitate, de coloană vertebrală și de neasumare a deciziilor politice luate-până la urmă, practic de minciunile gogonate pe care le spune zilnic de la un post la altul de televiziune? Eu personal, mi-aș tăia ambele mâini numai să nu pun ștampila de vot pe numele lui…ggggg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s