:) – feeling blessed.

Păstrează-ți visele vii. Înțelege că pentru a realiza ceva trebuie să ai viziune, muncă, determinare, și dăruire. Amintește-ți că toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred în ei înșiși și în ceilalți oameni.

 

Trebuie să știi să perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie să fii echilibrat pentru a avea posibilitatea să examinezi cu calm și limpezime. Trebuie să examinezi cu calm și vedere clară pentru a ajunge la liniște, încredere în sine și în ceilalți. Esențialul lucrurilor este obținut numai prin încredere. Când se dișcerne esențialul lucrurilor, se poate atinge scopul.feeling blessed

 

 

 

 

Advertisements

4 thoughts on “:) – feeling blessed.

  1. Încrederea nefondată și nevalidată în persoanele cu care interacționăm ar fi, cred eu, la sfârșitul zilei mai probabil o unealtă prin care cei ce nu ne doresc succesul să își atingă visele lor decât o practică prin care noi să ni le înfăptuim pe ale noastre. Increderea în cei din jur este prin definiție o liabilitate, iar încrederea prezumată este irefutabil o eroare , strategică dacă vreți, in lupta pentru împlinire.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s